Risnes logo dekor
    |  Om Risnes Marine Craft as |  Båter |  Referanser |  Modeller |  Kontakt
blank
 
blank Om Risnes Marine Craft as
    strek  
  • Robuste og yppelige arbeidsbåter designet for våre gode kunder
    pil Ny design tuftet på tradisjon
•
blank          

 

Vignett
 Mainstream Norway AS
 
Mainstream Norway AS
  Mainstream Norway AS
 
Mainstream Norway AS
  Firda Sjøfarmer AS<br>
 
Firda Sjøfarmer AS
  Firda Sjøfarmer AS<br>
 
Firda Sjøfarmer AS

 

Robuste og yppelige arbeidsbåter designet for våre gode kunder


Risnes Marine Craft as har levert arbeidsbåter til selskapene Cermaq Norway og Firda Sjøfarmer om bygging av til sammen 3 oppdrettskatamaraner.Takker for tilliten
Både Cermaq Norway og Firda Sjøfarmer har en rekke Risnesbåter og vi takker for den tillitten de viser oss, og vi ser frem til å levere fremtidsrettede båter med helt nye lettdrevne skrog. Oppdrettene har bidratt mye med sine erfaringer og kunnskaper i prosessen med utformingen av neste generasjons arbeidsbåt. Mainstream Norway i Finnmark har bestilt 2 aluminiumsbåter med krankapasitet 23 tonn meter og Firda Sjøfarmer i Sogn har bestilt en stålbåt med krankapasitet på 32 tonn meter. Båtene skal bygges i samarbeid med Bergen Group Skarveland på Sunde i Sunnhordland.

Leverer båter i både stål og aluminium
Tradisjonelt sett har Risnesbåter blitt bygg i stål, men i august i 2012 ble det skrevet kontrakt med Sør-Trøndelag Fylkeskommune om levering av et større skolefartøy i aluminium. Risnes Marine Craft (RMC) har benyttet profesjonelle eksterne aktører fra bl.a. industridesignmiljøet i utviklingen av båter med et helt nytt utseende. Ny design og oppgraderte løsninger er godt mottatt i oppdrettsnæringen. Risnes Marine Craft har som øverste mål å levere kvalitet, levetid, bruksfordeler og innovasjon i sine arbeidsbåter til oppdrettsnæringen. Med årelang erfaring fra båtdesign og båtbygging skal RMC tilføre øket brukseffektivitet og sikkerhet på en måte som både fornyer og bevarer risnesbåtene.

Møter nytt regelverk
Sjøfartsdirektoratet har kommet med nytt regelverk for lasteskip under lengde 24 meter. Risnes Marine Craft as har tilpasset sine nyutviklede båttyper dette regelverket og med spesielt fokus på krav til stabilitet og krengevinkel ved bruk av kran.

Risnes Marine Craft as
Risnes Marine Craft as (RMC) er en fortsettelse av aktiviteten som ble drevet av Bergen Group gjennom Bergen Group Risnes as. Risnes båtene har gjennom mange år vært den mest solgte arbeidsbåten i oppdrettsnæringen og over 150 båter har blitt levert til ulike oppdretts selskaper gjennom årene. Både norske og skotske så vel som kunder fra Shetland har verdsatt den kvalitet båtene har vært et kjennetegn for. Risnes båtene lever videre gjennom Risnes Marine Craft sin satsing på kvalitet og innovasjon.


   
 

dekor  
Risnes Marine Craft as,Industriveien 95, 5210 OS.      Telefon: 56 57 02 00      www.risnes.no      post@risnes.no
blank